Sommaren

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fan va ja saknar sommaren! Vill ha nununununuuu!
 
 
 
 
 

Spelasi

När jag slutat skolan for jag till några kompisar och spelade black ops 2 för första gången, tyckte det var riktigt bra spel det också!  Sedan jag kom hem har jag inte gjort nått speciellt. Ska snart se ett arkiv-x avsnitt och en stund efter det blir det att gå till sängs. Är-super-trött.
 

Nytt från Viva La Diva

 
 

Min bloggning har sugit..

Ingen bloggning nu på hur länge som helst. anledningen? Har varit sjuk i en vecka nu. Inte det roligaste precis, men börjar äntligen friskna till! Åker sekärt till skolan imorgon.
 
Nu, ska ni få bilderna på det jag köpte för något över en vecka sedan.Har man lovat så har man lovat, och bättre sent än aldrig väl?
 
Bälte, tröja,jeans
 
 
smycken!
 
+ lite nytt smink, jag glömt hos mommos, men ni får bild på det senare idag ;)!

Lördagskvällen

spenderade lördags kvällen och natten med älskling Roger som kom hit och sov över, myste och chillade mest! Riktigt mysit! :) ♥ Han for hem ca. 4 på dan idag, saknar honom jätte mycket redan! :( ♥
Har inte riktigt gjort nånting sedan han for hem, Finns inte så mycket att göra på söndagar.
Håller på läser på prov nu just, går inte så bra, gissar att hela provet kmr skita sj, men så är det ju ibland. 
Inga speciella planer för imorgon, blir väl mest chill-dag då med, på tisdag ska jag på zumba kurs för andra gången, kmr bli kul ! (: 
Önskar jag skulle kunna spola förbi hela kommande vecka, känns som att veckan kmr bli så otroligt jobbig.
 
 

Mina födelsedagspresenter

 
En klänning som jag tkr sjukt mycket om ( ni får ignorera domdär ljusa sträcken igen vet int vrf det blir så men gissar att det beror på ljuset, så  ursäkta för lite dåliga bilder men va kan man ? :)
 
pengar, britney spears parfym ( den luktar såså gott!) Dyr mascara ( 40 euro!), Halsband
 
+ 40 e persentkort ti ginatricot, 20 euro, Läppglans, Puma väska ( har inte fotograferat dom sakerna.)
 

Tack släkten! :)
 

My feelings? Oh don't worry about those, no one else does.

Bild från tisdag före jag drog iväg på zumba! Har äntligen börjat på zumbakurs, så himla kul!(ignorera det ljusa sträcket på magen som orsakas av lampan tack! (; )
 
Fredag nudå! Kan inte ens beskriva hur skönt det är med helj! Vet inte riktigt sekärt hur min helj blir, men det lär väl visa sig.. Fyllde ju år igår, 14 nudå! Drog iväg till stan med mami och shoppade, riktigt nöjd med vad jag kom hem med ( visar upp mina födelsedags presenter och shopping lite senare! )
Ska snart iväg till mommos och äta mat och efter det fixa mj, och sedan kanske se om det finns nån som vill hitta på nått? :)
 

Bonjour bitches

 ♥
 
Efter skolan kom amanda till mj, satt mest på datorn och chillade (: Sedan hon for hem har jag inte gjort nått speciellt, for till mommos och är här ännu. Har sovit en stund, är så himla trött, och övat på prov. Och då jag vaknade hade hon lagat chokladkräm med grädde åt mj, gud va gott det var ! :)
Fyller ju 14 imrn, så imrn efter skolan bär det av iväg på shopping till stan, äter säkert också ute på nån restaurang också, längtar! ;) 
Längtar till heljen då jag sekärt får träffa min älskling, saknar honom så otroligt mycket !♥
 
 
 
och så bjuuder jag på en gammal!..
 

Klickat hem

Den kommer från Ginatricot. Bilden är från deras hemsida.
 
Beställde en ny jacka till våren, Hoppas bara att den är lika snygg på i verkligheten som den är på bilden bara! 

lördag-söndag

Har inte hunnit blogga något under heljen så tänkte informera er om hur min helj har varit nu! :) Bjuder också på 2 jeeteefina telebilder från heljen. (Ignorera kvaliten.)
 
Lördag:
Ca. kl 3 på lörda kom Roger och hans kaveri efter mj ti vörå , vi körde sedan till bergö, jag skulle spendera natten där med med sötis så :) På kvällen for vi ut och körde skoter till baren, var där en stund och for sedan ut och körde på isen med några av hans kompisar som också var med. Fick sedan kallt och bestämde oss för att gå in i nån av hans kompisar villa och tände en brasa och satt där och pratade i nån timme! (: Sedan körde vi tillbaks till baren igen, var där en stund och körde sedan iväg med skoter och hälsade på älskling gudfar, Kom hem något över 1 tiden, Var ganska så trött då men låg och kollade tv och myste till ungefär 4-5 tiden då vi bestämde oss för att gå och sova :)  riktigt bra kväll var det! 
 
 
Söndag: Efter att vi vaknat, fixade vi oss klart för fiske, körde sedan ut på isen för att fiska med gäddsaxar, Efter det började jag packa ihop mina väskor, och så började vi köra hemåt mot vasa, där mamma sedan hämtade upp mj, och körde vidare till vörå. Mamma och jag kört bakom nån som va helt i fyllon påväg hem, han håld på kör ner i diket flera gånger, ibland körde han upp på fel sida( alltså på den sidorna bilarna kom emot på), och vinglade helt och bromsade till ibland mittiallt så vi fick tvärbromsa, slutade med att vi fick ringa polisen och anmäla för rattfylleri, skulle ju inte ha  varit så kul med nån krock eller nått sånt. När vi kommit hem fick jag ta tag i med prov/förhör läsandet. Hade 4 föhör/prov att läsa på till nästa dag, så tungt var ju det! Men kokade lite nudlar så jag skulle få lite mer ork ! :) Senare på kvällen blev det bara film och efter det sängdags!
 
 
Och idag har varit en rätt så chill dag. Trögt i skolan som vanligt, efter att jag slutat kom johanna till mj, senare kl. halv 7 for vi till simhallen och träningssimmande, blev inget gym idag, men att träningssimma går ju också bra!:)

-


Vinterbilder

 
 
 
 
 
bilderna jag lovade att lägga upp, så här har ni!

Lökringar

 
For till grillen och köpte lökringar♥ efter skolan med Amanda. Så gott! Sedan efter det kom hon till mj efter det, satt mest och chillade, pratade och sånt.Senare på kvällen for jag och hälsade på Johanna en stund,Blev int så lång stund eftersom jag for dit ganska sent. Fredag imrn, underbart! + att jag slutar kl.2 så jävligt skönt är ju det också! Fredagskvällen är jag inte riktigt sekär på ännu hur den blir.. Älskling kmr kanske hit och sover, Om inte det så blir det väl en sitta-hemma-och-tråka fredag kväll eller nått sånt.
 

weheartit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Altså älskar weheartit som ni kanske märkt redan :) ?
 
 
 

Everytime I try to fly I fall without my wings, I feel so small, I guess I need you baby.

 
 
For ut och fotograferade då jag kommit hem från skolan, en av bilderna jag fick är den ni ser ovan. ↑ 
Resten av bilderna jag fotograferade får ni antagligen å något annat inlägg.
Bara varit hemma idag med. Är helt trött, får ingen sömn på nätterna. Det bara går inte att sova när man är van att vara upp länge sedan jullovet. Imorgon efter skolan ska jag iaf träffa Amanda, och efter det blir det att åka till gymmet, kanske?
Ska snart fixa naglarna och efter det se nån film som kommer på tv med mami! :)
Ha det så bra sålänge!
 
 

Keep your head up high gorgeous, cause they will kill to see you fall.

 
Bild som jag inte lagt upp förr, från sommaren. vill ha sommar...usch fö vintern! Blogg.se förstör kvaliten totalt.
 
Har varit rätt så chill dag idag med, När jag slutat skolan tränade jag zumba och efter det tog jag en dusch. Sedan efter det gjorde jag inte speciellt mycket. Kl halv 8 for jag iväg till gymmet och tränade ännu mera, ! :)
Har inga speciella planer för imorgon, slutar redan kl. 2 så skönt är ju det iaf! 

.

 

Bilder från vintern 2011-2012

 
 
 
 
 

Skola imorgon..

 
 
3 telebilder från lördagen. Gick i bubbelpoolen och myste sedan med nenni! (:
 
For hem från pappa idag någon gång efter 4 tiden. Sedan städade jag mitt rum och sedan kom amanda hit. Vi kollade på film och chillade. Efter det tränade mamma och jag zumba på en såndär sorts träningsskiva på tvn.
Och nujust sitter jag och kollar film igen, ensam, en skräckis dessutom :) 

Saknar dig

 
sötis fick int fota mj :<
 
På tordag kom sötnos till mj och sov över till fredag. Kollade på film och myste mest (: Igår (fredag) ,for jag till pappas efter att sötis hade åkt hem. Har varit ut och fotograferat idag men fick bara misslyckade bilder.
Åker hem härifrån imorgon, och skola på måndag igen då. Har haft ett riktigt bra jullov, skulle dock velat att det hade varit ännu längre..Blir så jobbit med skolvecka nu , längtar så mycket redan till nästa helg då jag får träffa älskling! :(
Vet inte vad jag ska göra ikväll, funderat på att gå i bubbelpoolen men vet inte om jag orkar. Blir sekärt bara att se på någon film eller nått. :)

Världens finaste

 
 
Går inte att beskriva känslorna jag har för dj... Älskar dj så mycket så det är helt otroligt. Ingen har någonsin betytt så här mycket för mj som du gör, och jag har aldrig nånsin varit så lycklig som jag är med dj. Du kmr alltid finnas i mitt hjärta älskling, för du är allt som betyder nånting för mj. Sålänge jag är med dj så är allt bra. Ingen kan göra mj glad på det sättet du kan. Du är världens finaste och jag älskar dj med hela mitt hjärta.♥
 
Älskar dj påriktit Roger, du är mitt allt. utan dj är jag inget.♥
 
 
 
 
 
 

2013

 
sitter och väntar på älskling som snart är här ! :) 

nyår med älskling

For till Bergö i måndast för att fira nyår med älskling där, hade ett underbart nyårsfirande! Och eftersom jag inte hunnit skriva det förut så,gott nytt år, Skål!
På måndas-dagen myste och chillade jag med sötis, sedan for vi ut och körde skoter, jättekul! Sedan på kvällen vart det hemmafest hos hans och sedan for vi ut en stund till nått ställe. Kom hem kl.3 och så vi gick till sängs då!
Idag har jag inte gjort så mycket, for ut till centrum en stund. Ska börja gå till sängs nu så jag får lite sömn! Imorgon kommer älskling till mj och sover, längtar ! :)♥
 
 
 
 
 
haha.
 
4 bilder från weheartit! 

-

.

RSS 2.0