off to vasa...!

weheartit
Blir off to vasa med johanna om någon timme då! hörs mera senare!

<3

Har just varit på en långpromenad med alla våra hundar och johanna! Ska väl snart igen och sparka är så härligt väder där ute. Imorgon blir det off to vasa→ ft. johanna! och på torsdag blir det shopping igen, men i seinäjoki!
blir ju kulkul!
här får ni något att lyssna på :

Young,wild and free

For ut och mötte johanna så passade på att ta kameran med så tog några bilder.

Måndag

Har just precis ätit mat, ska strax gå ut med Chloe och sedan kommer johanna hit. Så får se vad vi ska göra då. Blir väl en vanlig chill dag idag med.
haha chloe ser inte ut att trivas med att bli tvättad :D ↑

Nytvättade hundar

Johanna&jag har just tvättat, fönat, och borstat Nenni och Chloe. Haha tog 2 bara för söta bilder på chloe då hon blev tvättad. visar er senare! Kanske inte deras största hobby att bli tvättade men nu doftar dom jätte gott iaf;)

Sleeping is my drug, my bed is my dealer, and my alarm clock is the police

Vicki, Ama och elli sov ju somsagt här i förgår. Var på vörårevyn då,  och kollade Texas chainsaw massacre då vi kom hem, åt en massa gott då också haha :D  Och inatt sov johanna här, kollade film och fotograferade Chloe och massa annat. Nu just så chillar vi bara!

Pringles


(telefonkvalite´!)
Är lediga från skolan idag på dagen för att vi har nån sorts "teaterkväll" klockan halv sju ikväll, Och imorgon har vi filmdag i skolan, får ta med något gott att äta då! blir sekärt dålig film men bättre än vanliga timmar i alla fall! Victoria, jag och ellinor for till butiken och köpte varsin pringles tills imorgon! ( den mörkgröna på bilden är min ↑)For direkt hem efter det, och bytte om snabbt och sedan for vi till ellinors och var ute och sprang en bit! Kom hem för en liten stund sedan så nu blir det att gå och duscha! Och sedan reda upp lite till tjejkvällen vi har hos mig imorgon!
Btw så har det ju inte funkat att logga in på min blogg förren nu?...

I spent this year like a ghost and I'm not sure where home is anymore

ska börja fixa naglarna snart och sedan gå och läsa en bok och efter det börja söka mig till sängs.

Hej. Elias och David här.

Jag och David sitter här hos Sandra och kollar på konstiga saker på internet. Vi håller i typ 10000000 hundar och gosar ihjäl oss. Nu ska vi gå,så hejdå!!!


Elias bildval. PS.SÅ HEJDÅ.

Off to davids place

Ska strax åka iväg och hälsa på david och hans hundvalp, han har skaffat en liten hundvalp för några dagar sedan.blir kul att få se valpen! Hörs !♥

Skype samtal

Sitter och pratar på skype med några kompisar just nu, har just varit ner och ätit supergott morgonmål som pappa lagade,mums! vid 4-5 tiden åker jag och jojjo till gymmet på norvalla, blir kul! Har inte så mycket att skriva om just nu så får väl höras mera senare då! Kram!♥

I've been waiting to long

just nu Spelar jag  Mw3 och syrran ser på jersey shore, när hon sett avsnittet klart ska vi kanske gå och fotografera några hundvaplar.. Senare ikväll blir det väl filmmysas ♥ och Imorgon blir det→ off to the gym ft. Jojjo! Åker ju som sagt hem imorgon , söndag är det ju imorgon  , men har inga läxor till måndag så det är ju i alla fall en positiv sak, right? ;)

Redhead

Jojjo lekte lite med picnik på min bild (;


Every breath you take

Var ute med jojjo och fotograferade Nenni, men jag fick typ inga bra bilder. Nu lyssnar vi bara på musik, ska leta efter nån bra film att se ikväll. Hade tänkt baka kladkaka ikväll, men det blev inget p.g.a av brist på ingredienser.
Jag som var jätte snål på cupcakes eller kladdkaka, har ju inte bakat på länge, men mendet får väl bli en annan gång... Ska redigeria lite bilder nu, så hörs mer senare då!

Nyvaken

Har just precis vaknat, och ska snart gå i duschen och fixa mej för dagen. Idag blir det nog bara en chill dag. Jojjo har ett prov som hon måste läsa på halva dagen så får väl sitta och nörda på datorn då heheh :3
We♥it

Just nu...


En kväll i stan

Kom hem från stan vid 8 tiden, hittade en snygg tröja och ett bälte där, visar er imorgon!
Nu ska jojjo och jag snart se film och äta räkor, mums! ;)
Hade det riktigt kul i stan också, men fick riktigt sjukt i fötterna av att gå runt länge,vilket jag hatar!

Kom just hem från frissan....


Gjorde inget speciellt med håret, klippte det bara och plattade. Ska snart börja packa åker till stan med jojjo om ca. en timme ! Ska inte köpa så mkt har jag bestämt, får se om jag köper något alls.
Sedan åker jag toch syrran till pappa och stannar däröver helgen, hörs väl mer då jag kommer hem från stan, så hejdå!

Fixat bloggen!

For till wilmas kl. halv 6 , ronja var också här ,men hon har farit hem nu. Jag är ännu hos wilma,hon och ronja har hjälpt mig att fixa bloggen, tack så mkt wilma och Ronja! :D Nu så sitter wilma&jag och lyssnar på musik och bloggar på varsin dator .

Btw.om den nya designen och headern inte syns, tryck f5!:)
fina wilma!

test


Nytt till garderoben

Det var ju som sagt alla hjärtans dag i tisdags, så tänkte visa 2 tröjor jag fick av mamma till alla hjärtans dag present! Gillar dom stort! vad tycks?;)

simhallen

Ska börja packa snart och klockan 6 dra iväg till simhallen, men före det äta något!
Har inget att skrivaomjust nu såblir kanske bättre med lite av Eminems visdomsord ;)
394115_256270117780517_115025158571681_571838_976195660_n_large
430767_226436234115737_191097124316315_460139_678759098_n_large
Tumblr_lz9ss9sr9r1qdpfxpo1_500_large
bilderna är från weheartit

ny youtube kanal

Håller på att fixa en ny youtube kanal just nu! om ni vill besöka den klickar ni Hääär !
Den är inte i bästa skick just nu,men ska bättre på den någon dag. och har ju inte ännut laddat upp någon video, men ska nog försöka få gjort det någongång snart.  Nu ska jag fixa klart läxorna såjag slipper dem ikväll. ska och simma med amanda om nån timme.var ju länge sen sist så blir kul! btw.blev ju det somsagt inget bloggande igår, ursäkta för det...
fick ingen bra bild :3

....

ska till amandas nu så hinner inte blogga just nu,...menbloggar ikväll!

She says she doesn't care, but her eyes tell a different story

Håller på och chattar lite nu, ska strax avsluta det och gå å se på Paranormal activity 3, har sett 1:an och 2:an , tycker inte att de är så läskiga men får funka som tidsfördriv (;  Imorgon blir det skola då!

fototävling på evelinas blogg!

är med i en fototävling hos evelina och deltar med denna bild. Var med ni också! :D

Filmtips,någon?

Har just fixat lite läxor och lyssnat på musik med chloe. nu kanske jag ska fota lite eller något? Men före detäta en fastlagsbulle!Senare ikväll ska jag sekärt se någon film och ta det lungt. Det blir nog sekärt skola imorgon, känns redan lite bättre i huvudet!
På tal om ingenting... någon som har några filmtips på bra filmer? Jag ser nästan på vadsomhelst, från thriller och skräck till romantik och komedi! men min absoluta favorit om jag kollar film ensam är nog thriller filmer eller komedi/romantik, gillar inte att se skräck ensam You know (;F

Just because I'm losing it doesn't mean I'm lost.

Skulle egentligen ha haft skiddag idag i skolan kallat "botnia vasan" men hade huvudvärk imorse och kunde inte sova inatt heller så det var nog bäst att stanna hemma. Har just varit i duschen och ska snart börja fixa till lite lasange! köpisportion  alltså hahah (; sedan ska  jag väl vila och läsa något, är ennu jäkligt trött. Höres!♥


Hero

Är i kvevlax nu, kan tyvärr inte ladda upp några bilder, det funkar inte ?

Ikväll har jag inget att göra, ska väl se på en thriller och sedan chilla och äta nudlar.
bloggar kanske mera senare....

får väl funka med en fin låt då... :D


The walking dead

Vår äldsta hund nenni på bilden, hon är 10 år snart 11↑
Amanda sov ju som sagt här igår då, vi kollade på film och åa lot of candy^^ Sedan kollade vi serien " the walking dead" har sett den förut men mindes inte så mycket av den, men nu har vi en serie att följa i alla fall! Mycket sevärd är den också! Bästa zombie filmen/serien jag sett! mycket handling i den och det gillar jag! Ska snart ta en promenix med Chloe, och sedan kanske åka och hälsa på david. Senare mot kvällen åker jag till kvevlax med mamma och sover där. bloggar mera då!

It's friday!

Amanda kmr hit om ca. 20 minuter, ska gå till butiken då och handla godis till ikväll mahhwhaha.
Sedanvet jag inte riktigt vad vi ska göra, men kmr sekärt på något då. Senare ikväll blir det i alla fall att se Hostel 2, har sett ettan av den, riktigt bra var den ju! Hann inte blogga igår, eller ärligt talat så orkade jag inte, men nu är jag tibax! :D Hörs väl mera senare ikväll då.

Enrique Iglesias

Bilderna är från weheartit.

Enrique Iglesias, en av dem snyggaste enligt mig!♥

What is love

Var ju som sagt till davids idag efter skolan, for hem ca.klockan 5. När jag kom hem var det bara att börja öva till hissa provet som vi har imorgon... Ska öva lite mera senare ikv också. Nu sitter jag på datorn&lyssnar på musik och chattar. Bloggar sekärt inget mer ikväll, är inte riktigt på det humöret jut nu, you know.

Kör på weheartit bilder idag....Känns som en sånn dag idag.
Tumblr_lyxuhcigx41rolskjo1_400_large
Tumblr_lxte99rjjv1r5zm58o1_400_large

@Davids

Kom hem från skolan kl. 2 idag, for direkt till davids med  nicke. Sedan spealde vi mw3 på xbox 360! Nicke for hem för en liten stund sedan så nu ska david å jag bara chilla!

Vilodag

Kör på en "vilodag" idag, känner mig helt slut och trött, ska gå och se någon film snart och sedan måste jag tyvärr läsa till hissa provet . suck. Senare ikväll blir det en promenad mmed Chloe och se å tv!

R.I.P laban

Vår katt Laban dog idag, R.I.P Laban :'(♥ Älskar dig! och saknar dig otroligt mycket! :(♥

I used to believe in forever, but forever is too good to be true


Med ett berg av läxor...

kom hem för en timma sedan, ska sätta igång med läxorna nu, har ett berg av läxor att göra till imorgon så.
Klockan 7 kommer Amanda hit, vi Ska forska om några sjuka mördare . Och lite senare åker hon&jag till Norvalla och tränar på gymmet! have to go, Hörs!♥

Avslutar veckan

Är hos mommo nu, har just precis ätit mat, nu lyssnar jag på musik och kollar min facebook. Mamma hämtar mig klcokan 8 så då åker jag hem. Ska sekärt bara se på tv och chilla, har läxorna gjorda så det är ju skönt!  Imorgon är det ju somsagt måndag, veckans sämsta dag änligt mig, tror sekärt att det finns många anddra som håller med mig också hehe ;) Imorgon kanske jag åker till Norvalla och simmar eller far till gymmet, får se! Bloggar sekärt inget mer ikväll nu.
Men nu avslutar jag den här veckan med dagens låt och dagens we♥it bild!


Tumblr_lyxjg7d2ta1qkozpoo1_1280_large
We♥it

Puma

Fick en ny pumaväska som mamma köpte åt mig! Älskar den! tack mamma!

Mina 5 favorit parfymer!

Beckham parfym, moment de bonheur från Yves Rocher, playboy parfym, Christina Aguilera " secret poiton", och en madonna parfym :D

bloglovin


Följ min blogg med Bloglovin ! :) har ju somsagt skaffat bloglovin nu ! :) tänkte bara säga det!

Sovaöver kväll hos vicki

Har inte hunnit blogga något idag förren nu, har varit hos vicki hela dagen. Hade riktig rolig sovöverkväll hos vicki med amand,elli och vicki! Igår bakade  vi pizza(som blev verkligen supergod!) kollade film och massa annat! Hade superkul! Vi vaknaderedan klockan 9 imors, så vi steg upp då och gick och åt morgonmål, och sedan spelade vi wii.  Ikväll kanske jag åker och simmar med Robin&David eller så ärjag bara hemma och chillar:)

Kinamat

Kom hem från gymmet för en liten stund sedan, och är nu hos pappa. Har ätit lite kinamat här också!  Vi ska vi spela lite Mw3 nu och sånt. Pappa gillar också det spelet så hahah :D Klockan 6 åker jag till vickis  och träffar de bästa tjejerna! Ska hem och packa klart lite  före 6. Tar med kameran dit så får förhoppningsvis några bra bilder! Skriver sekärt inget mer ikväll då men hörs mer imorgon isåfall!

Off to the Gym!

Ska äta mat nu, sedan blir det att åka till gymmet idag igen men med mamma! Efter det ska jag och hälsa på pappa eftersom han fyllde i onsdags. Blev ändrade planer till ikväll, åker inte till mommos och sover där, utan åker på tjejkväll till vickis med de bästa tjejerna och sover där, kulkul! Glömde också att säga att jag var på fest till Davids igår, hade riktikgt kul där, lyssnade på bra musik, såg film och åt massa massa gott! hade tyvärr inte med kameran dit så fick inga bilder. Hörs mer då jag kommer hem från gymmet !

Awake

Vaknade klockan halvelva idag, men orkade inte stiga upp då så låg och såg klart en film somm jag inte orkade se hela av igår. Ska sekärt träffa någon vän idag och sedan åker jag till mommos och stannar där över natten.  Ska snart gå i duschen och sedan fixa mej för dagen och dra ut en sväng med Chloe!
BTW! Har skaffat bloglovin nu äntligen!

Gymmet

Kom hem kl. 3 idag, blv endrade planer då johanna inte kunde komma hit så fick ta och städa lyssna på musik och ta det lungt och så nt. Nu ska jag snart fixa lite food och åker  och tränar till gymmet klockan sju med Amanda!
btw vad tycker ni om chloes nya gosiga tröja? fin huh? ;)

15:00

sitter hos mej med Amanda just nuh, vi har övat lite till finska "förhöret" imorgon och ätit varsin fastlagsbulle nommiii! :D   Nu ska vi bara nörda lite musik och chilla på fb !  Senare ikväll blir det kanske avslappningskväll med ansiktsmask och film med Chloe!  H ö r s !



RSS 2.0