Myskväll

Det blev en hemma-mys-kväll med mamma igår, kollade saw 3 och någon annan film vi inte kunde kolla klart för den fick något fel. åt chips och dipp till det, så mysigt! Är glad att jag stannade hemma (:
 
 

Freeedag

Ska dra iväg till gymmet nu, och sedan åker jag iväg till amanda och stannar där inatt! :) Om inte annat så hörs vi väl imorgon! Ha det så bra så länge! 
 
 
 årets julmat, så himla gott! 

You're beautiful, it's society thats fucked.

Var ju på mellandagsrea med johanna och mamma igår! 150 fick jag säga farväl till igår och fick välkomna en hel del underbara saker !trodde dock jag skulle slösa mer så stolt är jag att jag inte gjorde det ! :) Dock är jag riktigt nöjd över gårdagens inköp! Ångrar inget! Och mellandagsrea är ju ett av de bästa med julen eller hur :D ?
 
Btw, så orkar jag inte fotografera julklapparna jag fick från pappas släkt, men det var iaf t.ex pengar,smink,godis och sånt. + att jag får 270 euro för skolbetyget av pappa , tack pappa!! :))
 
Rött läppstift, Silver ögonskugga, rosa glittrigt nagellack, Armband 
 
Blå vinterjacka, svart glittrig tunika, underkläder, blå helt vanlig topp, rosa tröja, svart-fejk-läder-kjol
 
Om ni undrar vartifrån nånting är så är det bara att fråga! :)
Ha en underbar fredag nu allihopa! 
 
 
 
 

You know my name not my story. You've heard what I've done, not what I've been through.

Är hos mommo nu, kom hit för ca. 2 timmar sedan och sedan det har jag bara suttit på datorn i brist på annat att göra som vanligt :) Har varit på julmiddag med pappas släkt idag, Och efter det har jag inte gjort speciellt mycket. Tagit en promenad med Chloe och efter det gick jag hit. Imorgon ska jag hälsa på amanda nån timme och mot kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra. På torsdag blir det shopping när man äntligen fått pengar!
 
 
Fb profilbild som är flera månader gammal eftersom jag inte har nånting annan bild nu just.
 
Och en liten påminnelse till er alla! :) Be proud of who you are!
 

 
btw;
 
anonym om mina julklappar från familj,vänner och släkt.
:
Laddar man upp bh bilder?
 
Svar: aa varför inte? Dom finns ju endå i kataloger och sånt så det är väl inte så farligt då eller hur ? Eller har du aldrig sett nått värre ? :)
 
 
 

Before I die

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina julklappar från familj,vänner, och släkt.

Tänkte lägga upp bilder på julklapparna jag fick igår och från några dagar före  ! (: 
Har varit och träffat pappas släkt idag så fick julklappar då också men lägger upp bilder på dom julklapparna senare.
 
Duschkräm, mascara,kajal,kajalpenvässare,nagellack,halsband,örhängen, Hårkur, Body lotion, Flera olika pyjamasar.
 
Maassa underkläder
 
Massa choklad, pengar,film,vantar,ring,topp, nyckelring,ansiktsmasker
 
och en dator!
 
Tack alla! :)♥

julbilder från igår

 
 
 
 
 
 
 
Körde på samma outfit som i fredast ^^
 
 
 
 
 

God jul på er !

Här firas det jul förfullt, har just precis ätit underbar julmat! Helt klart en av de bästa sakerna med julen är maten! ;)
Ska strax börja öppna julklapparna nu och dricka glögg , så skriver mera senare! (: Hoppas ni har en riktigt bra jul ni också! 
 
 
 
 
 
 

jul imorgon!

Vet att jag sugit på att blogga denhär senaste tiden, ursäkta för det!
 
På fredag kom älskling hit, och sov här till lörda :) Sov 13 timmar den natten haha! Steg upp klockan halv 5 på dagen :D
Igårkväll for han hem, saknar honom redan! :( ♥
Idag ska jag inte göra så speciellt mycket, ska gå till mommo och hälsa på henne en stund, och baka pepparkakor, mysit! Så ska jag också träffa johanna någongång idag och ge henne hennes julklapp! (: Jul imorgon då, Ska fira här hemma med mamma och mommo som vanlig, alltid lika mysigt! :)
 
+ nu får ni lite bilder på vår julgran som jag å mami klädde igår ! (;
 
 
 
 
 
 
 

Det finns inte ord att beskriva...

Hur mycket jag gillar denhär låten, så fin, så det är ju inte klokt! :') vet att den är sorglig men tycker om den så himla mycket endå.  den betyder så himla mycket för mj !♥ :)
 
Usch, videon är så himla sorglig, får ju tårar i ögonen, haha :'(   Händer ofta att jag börjar stortjuta till denna om jag ska va ärlig, men det  går bara inte att låta bli :') Så hemskt i videon då hennes pojkvän dör ju :'(..
 Från en sak till en annan... Idag har jag inte gjort mycket. For ut till city för en stund sedan, men det hände inte något där så for hem igen. Nu just sitter jag ba och chillar, funderar på att ta och knäppa på en film strax, och efter det börja gå till sängs så att jag orkar upp imrn! :) Har julfest imrn så gäller att vara pigg då! Slutar redan kl. 12 imrn, så himlahimla skönt! Senare imrn på dagen kmr sötnos Roger till mj och stannar här över natten :) Kmr bli så mysit !


Bara för att...

... han är den helt klart bästa sångaren! ♥
 
 
 
 
 

Julfest kläder

 
 
Ny klänning+nya skor! Köpte skorna då jag var till stan i fredast, klänningen fick jag hem på posten på freda. Ni får bilder senare på allt jag köpte i stan blev inte så mycket menmen :)..
Detta ska jag altså ha på mig på julfesten nästa fredag! 
 
 

15122012

Har inte bloggat på flera dagar nu, har bara int haft ork helt enkelt. 
Fredag igår, for till stan efter skolan och shoppade med mamma ( bilder kommer senare!) , sedan hämtade vi älskling, och for tillbaks till vörå. Hade en underbart mysig kväll med sötis roger, for till mommos och sov kl. halv 12 då hans bror hämtade honom. 
Har inte gjort så mycket ännu idag, vaknade halv 1, har duschat och fixat mig, och så har johanna och andy varit här en stund på besök. Snart kommer amanda hit och stannar här över natten! :)
 
 

2 bilder från heljen

älskling Roger och oscar :D
 
mat med sötis (:

Min helg

 
Igår på kvällen kom Roger hit, For ut och körde med Johanna och Andy till jepo, och lite överallt. vi Kom hem därvid 3 tiden , Roger kom till mj och sov då. Blev ganska sen kväll men helt underbar (: 
Vi vaknade klockan 1 idag, mest luggit och chillat, är ännu så himla trött. Men for iallafall ut till city en stund och åt mat vid apachino. Nu ligger vi bara hemma hos mj och halvsover :D 

-

 

Ändrade planer

Blev tydligen ändrade planer för idag, åker ut med Johanna och Andy ikväll istället. Vet inte vad vi hittar på , kanske bara far ut och kör eller nåt sånt.
 
 Har inget annat att säga så..
 
 

Dagsverk

 
Var ledig från skolan idag med, hade dagsverk, damsög huset och gick ut med alla våra 6 hundar , resten av dagen blev mest chill, for till mommos och hälsade på en stund, åt plättar med sylt och grädde. Alltid lika gott! 
Senare mot kvällen for jag till pappas och är här nu, funderar på att det  vore smart att kanske börja gå till sängs snart. Imorgon åker jag hem från pappas, och så kommer älskling min till mj! :) ♥
 
Sov gott nu alla ! (:

mäccen

Åt god mat i staaden som ni ser ;)
 
Vart ju shopping efter skolan, köpte inte  mycket, löshår som sagt och underkläder.. Ska snart se nått avsnitt av x-files och sedan blir det att gå till sängs! Skönt att slippa skolan på torsdag och fredag, imorgon är det ju självständighetsdag, Och på fredag har jag dagsverk :D skönt med helg direkt efter också, man klagar ju inte precis!
 
Grattis till Alex tönt som fyller 17 ida ! :D Hoppas du ha hadd en rikti bra da nutå :D !
 

Längre hår

 
 
for till stan idag, kom blandannat hem med löshår ! :D Har bara dåliga bilder att ge er nujust tyvärr, men lovar er , det kommer bättre bilder senare.
Ska dock inte använda det hela tiden, utan då jag orkar, (:
 
 
 

There music, thank you for being there when no one else was.

 
 
 
Sista skoldagen för den här veckan imorgon då , Så underbart! Åker till stan med mamma imorgon efter skolan , skulle egentligen ha åkt på bio då men fick just reda på att den filmen jag ville se hade slutat visas. 
 
Älskling min fyller idag också, Grattis på 16 års dagen gollee!♥
Annars idag har jag inte gjort något spc, Dadde kom hit efter skolan , efter det åkte jag  till gymmet en stund på kvällen och ska snart börja läsa lite på ett förhör. 
 
Vad händer i helg då ? Solf eller Jepo ? vet inte ännu, vill på båda!
 
 
 
 

Bio

Haft en underbart rolig helg! På fredag sov Amanda här, var ut med folket, kollade film och åt tacos , riktig mysig kväll. Och på lördag for hon och jag in till stan på bio, såg sista Twilight filmin, den var nog riktigt bra! Sov hos henne efter det :) 
 
Idag eftet skolan kom johanna hit, efter att hon farit hem har jag bara suttit på datorn, varit ut med hundarna, å ska ta och läsa till modde provet snart nu också!
 
 
 
 

1 december

Fick detta av mamma till lillajulspresent idag ! Parfym som luktar sjukt gott, och choklad! ♥
 
1 december idag då! Typ inge snö här ännu, men får hoppas att det kommer snart. Inatt sov amanda här, var ut med en massa folk igår, när vi kom hem till mej kollade vi film men blev så trötta så vi stängde av den mitt i. Har suttit på datorn till stor del idag, och snart ska vi börja åka iväg till stan, blir att se sista  Twilight filmen på bio ikväll. Och ca kl. 11 börjar vi åka hem till henne och så stannar jag där över natten , får se vad vi hittar på ;)
 
Glad lilla jul till folket ! :D

RSS 2.0