Vi har hittat Nenni!

Vi har hittat Nenni! Pappa hade varit hos några gäster det var där hon försvann.  Pappa letade i skogen och överallt, och sedan hittade han henne utanför min  mammas hus! och hon hade alldrig gått den där vägen hem till oss förut! så vi förstår inte hur hon hittat hem! men huvudsaken är att hon är vid liv. Är så himla lycklig nu! Har aldrig kännt så här förut, de e helt otroligt!!!!!!!!!!

Nenni

Fick nyss höra att vår hund Nenni är försvunnen, pappa var ute och sköt raketer och Nenni kom med ut också på gården. men sedan började pappa leta efter henne men han hittade henne ingenstans. Men han såg hennes  spår i snön , men de konstiga var att de slutade mittialt. Så vi tror att en berguv ( en sorts fågel) har flugit ner och tagit henne i nacken och flugit iväg. Nacken bryts direkt då en berguv tar tag i ett djur, så hon plågades ju inte så mycket. Men det här är inte sekärt ennu. Vi letar ennu efter henne. Pappa har letat i över en timme. men det verkar hopplöst. Önskar verkligen att vi kunde hitta  henne nu :(
Hon är familjens stora egodel, har alltid varit och kommer alltid att vara. Hon är nästan som en människa, hon vet alltid då man är ledsen och då kommer hon och tröstar en. Vi har haft henne sedan jag var två år. Hon  är verkligen speciell, Hon är den bästa hunden som finns. Hon har alltid varit med om allt möjligt i familjen. Hon är alltid glad och snäll. Kan inte sluta hoppas att vi hittar henne :'( Hon är familjens stora skatt.
Jag älskar dig så mycket Nenni, önskar att vi kunde hitta dig nu, så att jag får hålla dig i min famn igen.
Du betyder allt! Ni kan inte förstå hur mycket jag saknar henne nu :(♥ Vad som än hänt, vill jag att du ska veta att jag alltid har älskat dig, och kommer alltid att göra det !Jag var alltid rädd för den dan då nått sånt här skulle hända med henne :( Nenni, jag kommer alldrig glömma dig! :(
Nennii och chloe i båten på villan.
denhär videon lagade min syrra och jag på nenni för länge sedan... Vi hade lagat en egen blogg
åt henne så då videobloggade hon ...
Jag älskar dig så himla mycket älskling nenni :( ♥♥♥♥

Kvällens sysselsättning...

Det visade sig att johanna inte kom och sov hos mig ikväll, så åkte till kvevlax och tillbringar kvällen här med mamma och hennes pojkvän och hans släkt. Men jag har ju min dator, och har laddat ner en förhoppningsvis bra film till ikväll så jag överlever fin fint ;) Sitter och kollar på lite Khadidje videor på youtube haha! Ana Gina borde verkligen bli skådis!Ska kanske ut och skjuta några raketer vid tolvslaget också... Men ska väl börja se film snart och laga mina nudlar och sen bara chilla på datorn hela natten!

Nyårs kläder

Kvällens hår...

When I'm with him, I'm thinking of you.

se hela videon,mycket sevärd! kan nästan lova att alla som ser den kan känna tårarna bränna bakom ögonlocken....

MW3

Är i kvevlax nu, tog med mig datorn hit så jag kan sitta uppe och spela MW3 hela kvällen/natten!
hade tänkt se en film också,men tror att jag struntar i det och chillar framför datorn istället.
Har dessutom fixat smailisar till min blogg! vad tycks? haha är "stolt" att JAG klarade det själv.
Imorgon är det nyår! ska sekärt bara vara hemma och tråka,roligt I know... Vad är era nyårsplaner då?

hemma

Har kommit hem från ellis för en stund sedan, hade det verkligen jätte kul där me tjejerna! Har inte fått så mycket sömn inatt men kul var det i alla fall! Idag kanske jag måste fara med mamma till kvevlax och hälsa på hennes pojkvän. Känner mej helt trög idag så de blir väl att bara sitta å nörda datorn å sånt stuffs.
Btw. lovar att fota kläderna ja köpt idag ;) men jeansen blir kanske lite svåra att fotografera...

sleep over

Har inte hunnit blogga förren nu, har haft så mycket att göra, ursäkta för det.
Inatt sov johanna här andra natten i rad, var och shoppade igår, fick hem tröjor,smink, å ett par jeans.(lägger säkert upp en bild om nån dag) far på sleep over kväll snart med bästa flickorna, Victoria, elli, å ama :) blir kul!
måste börja packa lite saker man ska ha med nu då :)

fotografering

Har fotograferat lite med syrran och hennes nya kamera ikväll, så tänkte lägga in bilderna vi tog :)
Nu har vi just kollat några avsnitt av one three hill, och ska  snart kila till sängs. Hörs mer imorgon då!

















sådär,de va lite bilder!





Choklad

sitter här med jojjo å mumsar i mej choklad ;)
Har varit på julmiddag till pappas släkt, fick några paket då :)  och fick julklappar av pappa idag, fick b.la pengar, choklad,parfym å lite mera saker! Nuh ska vi gå och se på one three hill och lata oss hehe.




bilder från julmiddagen, btw jojjos bilder !

Det här fick jag till jul!

smycken...
duschkräm,bodylotion, choklad♥, kudde, 2 parfymer, 2 filmer, hårkur...
pyjamas,kofta,madonna-tröja, halsduk,topp,hel blå tröja...
klackaskor, leopard-halsduk, 2 par vantar...
'
+ trosor, handvärmare, å lite andra saker!
riktigt näjd är jag! :)

24.12.2011

Har spelat MV3 nu igen en stund,heheheh, passar kanske inte så bra till jul... Men har fått rett upp i rummet nu, så det ser inte ut som ett bombnedslag längre.
Mamma har börjat fixa julmaten, kan knappt vänta tills julmiddagen mums! Nejmen, nu måste jag lägga av datorn har suttit här jäkligt länge nu. jahapp hejdå!
julkramar  till er alla!

God jul!

Hehehe idag är det jul! yes! har redan öppnat några julklappar som jag fått av mina kära vänner!
Tack David, Robin, Elias, Linus, Amanda, Vicki, och Elli för era underbara julklappar!♥Har lite mindre
julfeelis nu då, det inte är någon snö p.g.a att det regnade igår, får väl lägga på lite julmusik kanske julfeelisen kommer tillbaks.Snart ska jag gå och städa rummet lite till, sedan paketera in några julklappar och äta gröt!
Senare på kvällen kommer mommo och mammas pojkvän hit så vi firar jul med dem. Ska äta good julmiddag, och öppna paket, min favorit julmat är ägg med romm, namm!
Hoppas alla får en underbar jul! Hörs senare ikväll!

Imorgon är det jul!

Har nördat datorn nästan hela dagen idag, så nu är det dags att sluta och gå och göra något annat.
Men tänkte slänga in ett inlägg före :) Idag har jag inte gjort så mycket, tvättat Chloe, så hon är fin till jul! och tog en långpromenad med henne sedan.Det var väldigt isigt där ute så jag tänkte halka flera gånger. men annars helt okej väder, men jag tycker det skulle kunna vara mer snö, nån som håller med? men får i alla fall vara glad att vi har nån snö alls.  Har känt mig jävligt trött både igår och idag fast jag sovit hur mycket som helst. Borde kanse gå och vila en stund nu när man har tid, för imorgon är det fullt upp med att laga julmat och paketera in julklapparna!
haha två sötingar ,Niki och Tai!

Vår julgran

Så nu har ni lite koll på hur vår julgran ser ut iår!

Tar en promenad...

Tar en promenad med Chloe nu, behöver gå ut å tänka. Hörs senare!

Videoblogg- Chloe!

Haha börjar alltid göra en "töntig" röst då jag är runt söta djur^^

I'm in love...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tjejkväll!

Åker på tjejkväll snart, med bästa flickorna!
Ska ha ansiktsmask chilla, och spela spel och äta gott och sånt^^
Idag efter skolan for jag och handlade julklappar åt lite folk i klassen, det var kul! Men dethär med att paketera är lite  värre.. Nu har jag iallafall paketerat klart och ska äta något och sedan dra till vickis på tjejkväll,jihuu! :D

Hakuna matata

Har just varit och handlat varsin ansiktsmask med vicki,ama, och elli, som vi ska ha imrogon på tjejkvällen hos vicki! Såhär annars ha ama å ja nördat MW3, och sedan ikväll ska hon och jag och simma.
Igår var linus och david hit, så dom lärde mig lite mer om MW3, senare kom vicki också , då såg vi på lite film och
chillade.  men nu bjuder ama och jag på några hehe fina bilder!
söt ama hehe ♥

Reebook

Köpte nya skor igår, de kostade 60 euro men var på rea till 39,90..

Jojjo gästbloggar

Hallå Sandra e int så bra på dehe bloggase, hehe.
Så nu tänkt jag skriv ett fint inlägg :D LÄS HÄR min blogg!

Igår tvingade jag Sandra med mej till kyrkon, eftersom jag behövde ett namn..
Mysit med alla gamla människor, eller pinsamt.
Sen på kvällen satt vi och kollade one tree hill, gud de är brah!

Vaknade kl.12:00 idag. Typ chilla idag, eller Sanda har vel nå prov hon ska läs på. Men vi ska väl hitta på något senare, NAAAAAJS!! hejdå





egopic spam! HEJDÅÅÅÅ

15 december

Igår var vi till Norvalla och "lussade" flickorna från min klass och jag, och någr fler, tänkte inte fara först men ändrade mig och for, och vi fick 90 euro att dela på så vi fick 10 euro var! :) Ikväll har vi julfest, lägger sekärt en upp en bild sedan på vad jag ska ha på mig,men om en stund far jag till Ronja, vi skall öva till engelska provet vi har på imorgon. Nu skall jag sminka mig lite och fixa håret och sedan drar jag till butiken.

Ronja & jag på staffetkarnevalen i somras ...

Lev livet, du överlever det ändå inte.

Har just varit ut och gått med chloe på en långpromenad, skönt var det! Idag har wilma varit hit, det mest av tiden hon var här gick åt till att läsa på historia prov. Men roligt hade vi iallafall.  Nu blir det att lägga sig ner i sängen och se på en förhoppnings vis bra komedi, och ta fotbad och fixa naglarna.
chloe min gullunge :)

Who is that ghost girl in the mirror?

David har varit hit en stund, gick ut med chloe och nörd dator. Robin å han kanske kommer hiit ikväll igen och ser film eller så hittar vi på något annat. På kvällen blir det att fara till kvevlax,tur att man kan ta datorn med skulle inte överleva annars.

Fastnade för denhär boken..

Kan inte sluta läsa! :D

trög dag

Har just stigit upp, har luggit i sängen jäkligt länge och läst en ny deckare jag köpt igår hehe (;
Igår kom david och Robin hit, tittade på film. och for sedan ut till centrum och chilla bara. På kvällen såg mamma och jag på the texas chainsaw massacre the beginning och åt chips med dipp. Gick och sov redan vid tiotiden var så trött så det var skönt att få sova ut. Idag kanske David kommer hit en stund, och senare på kvällen far amma och jag kanske till hennes pojkvän i kvevlax, sover sekärt där också men ganska okej om man får vara i ett eget rum och se film hela natten (;

Tired of everything

Har just slutat skolan och sitter och pratar me folk på skype,  kanske några kompisar kommer hit och ser film ikväll? får se! Annars kanske det blir att åka till Norvalla!
Gammal,ele nååh?

Lite nytt från tuuri

lite nytt som mamma tog hem åt mej från tuuri!
3,95 euro på rea!
2,95 på rea!

Breaking dawn ikväll!

Inatt sov amanda här,kollade skräckis och chillade med några fler kompisar, hade det mysigt med massa ljus som vi tänt (; Och idag blir det kanske att fara till mammas pojkvänns villa och köra mönkki och bada i badtunna med Amanda! och på kvällen blir det breaking dawn för Amandas och min del! (;

trött

Fuck va jaa je tröitt ! seriöst, dampar på allt just nu! har inte riktigt blogg lust nu, men hoppas ni förstår :') ska se en skräckis med mamma nu och sen blir det sängen, längtae redan tills jag får gå till sängs! ;)
Bjuder en bild på snyggingen från idol!;)

Har bara ett ord att säga: namm!!!

helt klart min favorti i idoL! ;)

Lite nytt...

som sakt .. lite nytt smink!

Ft. wilma

Sitter här och nördar datron ft wilma ;) Skoldagen gick ganska snabbt men var allmänt tråkig... Ikväll åker man till pappas och träffar syrran då! Hörs senare!

You can't wake a person who's pretending to be asleep

Ska gå och äta nått och sedan blir det att ta natten! Imorgon åker man till pappas, och på lördagen blir det  att åka till min farbrors bröllops middag. Är ledig nästa måndag och tisdag,oh yes! på måndag kommer amanda hit, har jättelust att fara på bio någon dag snart, hoppas att hon följer med då också ;) och se breaking dawn ofc!

sötast vovvin e chloe min!♥

at home

hei! Ronja for just hem,vi hittade bra julklappar till familjen båda två. Har övat på rella provet också, blir väl chill kväll resten av kvällen då.
snajs

Julklappshandling ft. Ronja

Ska snart fara och handla lite julklappar till familjen med Ronja snart. Igår kväll var linus,amanda och david hit och kolla skräckisen wrong turn 4 riktigt bra film! ska äta en pizza nu och sedan fixa mej lite och sedan blir det city! och senare ikväll provläsning,suck.
En överredigerad bild ja ha laga ..

Dag 5- 3 webbsidor jag ofta är inne på

Facebook, youtube,och blogg.se ofc ! :D

Gimme more

Lade upp en bild på några saker jag köpte för en stund sedn på Gina tricot för endast 1,95 styck, najs! ;)

RSS 2.0